Sommer i Støyforeningen
Oppdatert : 18 juni 2021
Ferie og firsketur

Norsk forening mot støy har i 2021 sommerlukket i hele juli og til og med 6. august. Kontoret og epost vil bli fulgt opp sporadisk i denne perioden. På nettsiden har vi et eget kontaktskjema (Menyknappen Spør oss). Nettsiden har også oversikt over medarbeidernes mobilnumre. Mediehenvendelser: se http://www.stoyforeningen.no/Presse/Pressekontakt

Mandag 9. august er vi i normal drift. God sommer!

Påske i Støyforeningen
Oppdatert : 16 mars 2016
hestehov

Vi i sekretariatet tar påskeferie fra og med palmelørdag. Velkommen tilbake tirsdag 29. mars☺ Og det er fullt lovlig å huske at dagene før skjærtorsdag kalles den stille uke☻

Foto: Pål Jensen

Hans Otto Watne valgt til ny styreleder
Oppdatert : 28 april 2016
Skjermbilde 2016-04-27 15.03.36

Foreningens styre 2016-2017:

Årsmøtet 15. mars behandlet og godkjente årsberetning og regnskap for siste driftsår.

Årsmøtet vedtok også forslag om en mindre justering av kontingentsatsene. Kontingentene har ikke vært endret siden 2007. De nye satsene trer i kraft fra 2017.

Årsmøtet fulgte valgkomiteens innstilling. Valgkomiteen besto av Tone Tellevik Dahl, Snorre Sletvold og Erling Moberg.  Det nye styret ble:

Hans Otto Watne, (gjenvalg), 2 år
Ole Erik Yrvin, 1 år

Ingunn Milford, 2 år
Emily Robertson, 2 år

Kristin Sandaker, 1 år,var ikke på valg.

Styret konstituerte seg selv på styremøtet 26. april og valgte Hans Otto Watne til å lede styret.

Du kan laste ned

Skjermbilde 2016-03-17 14.27.44

Les mer om den nye styrelederen:

Støysvakt veidekke: Rød løper – den nye oljen
Oppdatert : 01 april 2016
rødløper2

Revolusjonerende, støysvakt veidekke i form av rød løper. Innfelt: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Foto Jarle Vines/Wikipedia.

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen smilte enda bredere enn vanlig da han på en pressekonferanse i dag slapp nyheten om et nytt og revolusjonerende, støysvakt veidekke i form av rød løper som skal rulles ut på den nye motorveiparsellen Stavanger–Randaberg bomstasjon på E39.

Gulrot

– Mens sosialistene bruker pisk for å redusere støyen, bruker vi gulrot. Samtidig skal vi huske at sosialistene regjerte i åtte år uten å produsere en meter støysvakt veidekke. Men blås i dem. Den røde løperen består av SuperKevlarCarrot, et av de sterkeste materialene som finnes. Det er et støyabsorbrende stoff tilsatt superkarotén og grafén, for så å myknes med litt parkettsyre. Det tåler 60-tonns trailere og piggdekk – ja, selv stridsvogner.

Mer.

Innkalling til årsmøte tirsdag 28. mars
Oppdatert : 27 mars 2017
oslohosp-kart

Du kan ta trikk 18 eller 19 til Oslo Hopsital. Inngang nærmest trikken. Foto Google Maps.

Innkalling til årsmøte i Norsk forening mot støy

Dato: 28. mars i Støyforeningens lokaler i Ekebergveien 1A, 0192 Oslo
Årsmøtet begynner kl. 18.00
Ta trikk 18 eller 19 til holdeplassen Oslo Hospital.
Årsberetning, med revidert regnskapkan lastes ned

Vedtekter2014 129,59 kB

Årsmøtet holdes hvert år innen utgangen av mars, etter innkalling fra Styret minst 3 uker i forveien. Stemmerett har enhver som har betalt kontingent for sist forløpne år. Vedtak blir truffet med simpelt flertall, men ved vedtektsendringer kreves det 2/3 flertall av de avgitte stemmer.

Årsmøtet skal behandle følgende saker:

1. Årsberetning og revidert regnskap

2. Orientering om budsjett 2017

3. Valg av tillitsrepresentanter, herunder valgkomité og revisor

4. Andre saker nevnt i møteinnkallingen, som styret legger fram.

Vel møtt!

Årsmøte tirsdag 20. mars kl. 1800
Oppdatert : 12 mars 2018
Skjermbilde 2018-03-06 07.00.09

Ta trikk 18 eller 19 til Oslo Hospital. Bruk inngangen nærmest trikken. Ill. Google Maps.

Dato: Tirsdag 20. mars. Årsmøtet begynner kl. 18.00
Sted: Støyforeningens lokaler i Ekebergveien 1A, 0192 Oslo
Ta trikk 18 eller 19 til holdeplassen Oslo Hospital.

Påsken
Oppdatert : 22 mars 2018
hestehov2

Norsk forening mot støy tar påskeferie mandag 26. mars–mandag 2. april. Kom deg ut og nyt sola, og velkommen tilbake tirsdag 3. april☺

17. april - Nasjonal støykonferanse med mange aktuelle tema
Oppdatert : 09 april 2018
Skjermbilde 2018-04-09 07.58.30

Tirsdag 17. april er det nasjonal støykonferanse i Oslo. Velkommen!

Omfattende, spennende og nyttig program på dagskonferansen om støy, der flere av våre store samfunnsaktører også presenterer sin tilnærming for å løse støyutfordringer.

Av programmet nevner vi:

- Den nye internasjonale rapporten om støy og risiko for hjerte- og karsykdommer (fikk en helside i New York Times). Presentert av en fra forskergruppen.

- Stopp støyen-aksjonen forteller om sin strategi og organisering.

- Forsvarsbygg orienterer om hvordan de skal støyskjerme naboboligene til F-35 basen

- Ny nasjonal dronestrategi - hva skal gjøres for å beskytte miljøet?

- Joda, Ruter har en støystrategi for t-bane og trikk

- Universell utforming betyr også støydemping

- Støy i restauranter, hva kan gjøres?

- Eurocities forslag til en bedre implementering av støytiltak

- Ut fra dagens samfunnsplaner - hvordan blir den norske støysituasjonen i 2030?

- Presentasjon av Støyforeningens forslag til nabostøyveileder.

Mer detaljert program blir lagt ut.

Nasjonal støykonferanse 2018, tirsdag 17. april, Oslo kongressenter, sal B

Gratis adgang. Skriftlig påmelding til post@stoyforeningen.no  Merk meldingen: Påmelding støykonferanse