Årsmøte tirsdag 31. mars er utsatt inntil videre
Oppdatert :24 mars 2020
Skjermbilde 2019-03-05 22.21.41

(oppdatert 24.3) Styret i Norsk forening mot støy har vurdert den aktuelle coronasituasjonen og muligheten for å avholde årsmøtet 31.3 på en forsvarlig måte innenfor myndighetenes retningslinjer, og har vedtatt å utsette årsmøtet inntil videre. Situasjonen vil bli vurdert fortløpende og innkalling til nytt årsmøtetidspunkt vil skje med 3 ukers frist.

Årsmøtedato: Opprinnelig dato 31. mars. Årsmøtet er utsatt inntil videre. Ny innkalling sendes ut minst 3 uker før nytt berammet årsmøte.

Sted: Hos Norsk forening mot støy, i Gamle festsal, Ekebergveien 1A, 0192 Oslo

Kollektivreisende: Trikk 18 eller 19 til holdeplass Oslo Hospital.

Årsberetning og revidert regnskap blir lagt ut på denne nettsiden  om kort tid.

Vedtektene for foreningen ligger som pdf-fil nedenfor.

Foreløpig årsberetning minus revidert regnskap og revisjonsberetning for 2019 ligger også som pdf-fil nedenfor.

Årsmøtet holdes hvert år innen utgangen av mars, etter innkalling fra styret minst 3 uker i forveien. Stemmerett har enhver som har betalt kontingent for sist forløpne år. Vedtak blir truffet med simpelt flertall, men ved vedtektsendringer kreves det 2/3 flertall av de avgitte stemmer.

Årsmøtet skal behandle følgende saker:

1. Årsberetning og revidert regnskap 2018

2. Orientering om budsjett 2019

3. Valg av tillitsrepresentanter, herunder valgkomité og revisor

4. Forslag om indeksregulert medlemskontingent gjeldende fra 2021.

KONTINGENT 2020 ER SENDT UT TIL DEM SOM FORELØPIG IKKE HAR BETALT DEN.

Vel møtt!

Oslo, 9. mars 2020

For styret i Norsk forening mot støy

Ulf Winther