Innkalling til digitalt årsmøte 2021: Tirsdag 23.mars på Zoom
Oppdatert :18 mars 2021
Skjermbilde 2019-03-05 22.21.41

På vegne av styret i Norsk forening mot støy innkalles til årsmøte tirsdag 23.mars kl 18.00. På Zoom.

Av tekniske grunner må medlemmene melde sin deltakelse til post@stoyforeningen.no for å få tilsendt påloggingsdetaljer.

Er du ikke på Zoom? Følg lenken for å signere inn og få gratis tilgang.

Styregodkjent årsberetning og virksomhetsberetning ligger som pdf-fil nedenfor. Beretningen vil bli supplert med revidert regn skap og revisjonsberening om kort tid.

Vedtektene for foreningen ligger som pdf-fil nedenfor.

Årsmøtet holdes normalt hvert år innen utgangen av mars, etter innkalling fra styret minst 3 uker i forveien. På grunn av smittevernbestemmelsene for koronaviruset blir årsmøtet i år utelukkende avviklet digitalt.
    Stemmerett har enhver som har betalt kontingent for sist forløpne år. Vedtak blir truffet med simpelt flertall, men ved vedtektsendringer kreves det 2/3 flertall av de avgitte stemmer.
Årsmøtet skal behandle følgende saker:

1. Årsberetning og revidert regnskap 2020

2. Orientering om budsjett 2021

3. Valg av tillitsrepresentanter, herunder valgkomité og revisor

Årsmøtet velger også møteleder, referent og representanter til å signere protokollen.

KONTINGENT 2021 ER SENDT UT TIL DEM SOM FORELØPIG IKKE HAR BETALT DEN.

Vel møtt!

Oslo, 28. februar 2021

For styret i Norsk forening mot støy

Ulf Winther