Tid for russebråk?
Oppdatert :30 april 2019
russesykkel

Heller dette enn russebusser med øredøvende larm. De må riktignok heve taket hvis de vil ha med kontrabassen. Ill. FIVH.

En støyforeningsklassiker til glede for nye lesere

– og nostalgiservice for de gamle

Eller kanskje ikke? Politiet vil tåle mindre støy, lovet Ole Magnus Jensen i Ungdomspatruljen ved politiet i Asker og Bærum alt i 2017. De er riktignok fusjonert med Oslo (såkalt nærpoliti). Politiet (formodentlig både nær- og fjernpolitiet) er lei av å bli nedringt av naboer som plages av nattlig russebråk, som regel i form av øredøvende musikk fra russebusser.

Nytt om russebråk

Politiet i Asker og Bærum kan melde at antall russebuss er mer enn halvert de siste årene☺

Nostalgiservice om russebråk

russ-hysj

Russesang fremført av Mutt Aiello, Støyforeningens Grand Old Lady, i de harde 90-åra. Kan spilles med strengt akustiske instruemnter som gitar, mandolin og fele. Horn? Blås i det.