Mobilitetsuke og Bilfri dag i Oslo går i riktig retning
Mobilitetsuke og Bilfri dag i Oslo går i riktig retning
Oppdatert :10 aug 2012
mob12-2

Lørdag 22. september markeres den europeiske mobilitetsuken med et arrangement i Oslo sentrum kl. 10 - 17. Bymiljøetaten og Grønn Hverdag inviterer til bilfri gate og arrangementet «vi går i riktig retning».Hvert år fra 16. til 22. september arrangerer over 2000 byer Mobilitetsuke og Bilfri dag. Dette er det største arrangementet i verden som setter fokus på smarte reisevalg.

Mobilitetsuken i Norge

Mobilitetsuken i Oslo på Facebook

Vil du gjøre andre stunts under Mobilitetsuken? Ta kontakt med hanscats.myhre@bym.oslo.kommune.no

Ved å velge slagordet «Vi går i riktig retning» vil årets Europeiske Mobilitetsuke ha fokus på gående i 2012. Gående er en stor og viktig trafikantgruppe; i Norge utføres allerede 25% av alle reiser til fots. Å gå er bra for folkehelsen, bylivet og miljøet. Likevel får de gående lite oppmerksomhet og ressurser sammenliknet med andre trafikantgrupper. Dette ønsker vi å gjøre noe med!Bymiljøetaten og Grønn Hverdag markerer Bilfri dag med et arrangement i Oslo sentrum lørdag 22. september kl. 10 - 17. Vi ønsker å ha med oss aktører som kan bidra med stands og aktiviteter som er relevante for Mobilitetsuken. Hvis du/dere kunne tenke dere å delta med stand/aktivitet denne dagen så send en mail til kjersti@gronnhverdag.no, det vil bli sendt ut mer informasjon om arrangementet og hvor det gjennomføres i løpet av august.

Still oss et spørsmål!

Lurer du på noe? Sjekk våre Ofte stilte Spørsmål, eller send inn spørsmålet ditt her.

Takk for din henvendelse. Vi kontakter deg så snart vi kan
Powered by eZ Publish™ CMS Open Source Web Content Management. Copyright © 1999-2012 eZ Systems AS (except where otherwise noted). All rights reserved.