Nå sykler også DB Schenker
Nå sykler også DB Schenker
Oppdatert :29 juni 2018
elsykkel-dbsch

 

Sport og transport i Bergen. Foto DB Schenker.

DB Schenker har begynt å kombinere sport og transport med elvaresykler i Oslo og Bergen. 11. juni kunne godsgiganten melde at de søkte etter sykkelsjåfører i Oslo. «God fysikk» oppgis som et fortrinn i stillingsbeskrivelsen, selv om de presiserer at arbeidsområdet vil være i Oslo sentrum.

     Selskapet planlegger også å etablere en omlastingsterminal for varedistribuering på Filipstad, rett utenfor det som skal bli et bilfritt Oslo sentrum. På samme sted opererer de med en midlertidig løsning. Tanken er at stasjonen skal ha ladeplass til 100 elvaresykler og driftes av en nøytral part. F.eks. kan Posten Bring, Post Nord og Schenker ha sykler der.

     Miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg (MDG) ønsker initiativet med eltransportsykler og omlastingsstasjon velkommen. Hun presiserer at Oslo kommune ønsker å bistå med tilrettelegging for samlastsentre, skriver Aftenposten

Still oss et spørsmål!

Lurer du på noe? Sjekk våre Ofte stilte Spørsmål, eller send inn spørsmålet ditt her.

Takk for din henvendelse. Vi kontakter deg så snart vi kan
Powered by eZ Publish™ CMS Open Source Web Content Management. Copyright © 1999-2012 eZ Systems AS (except where otherwise noted). All rights reserved.